+4021 316 1033
contact[at]anisp[dot]ro

FiberNET a devenit membru ANISP

Astăzi, 14 mai 2019, a aderat la ANISP compania FiberNET, membră a grupului UCS, orientată preponderent pe servicii de comunicații.

Portofoliul FiberNET s-a extins in permanenta, astfel încât compania furnizează în prezent urmatoarele tipuri de produse și servicii:
• Transmisiuni de date de mare viteza si capacitate;
• Cablare structurata si infrastructura de Data Center;
• Sisteme de comunicatie si Securitate.

FiberNET pune la dispozitia companiilor si organizatiilor interesate în interconectarea locatiilor distante o gama completa de servicii, incluzând:
• proiectare rețele de transmisiuni prin fibra optică;
• execuție lucrari instalare retele aeriene si subterane de fibra optică;
• soluții interconectare prin reteaua metropolitană proprie;
• servicii întreținere fibră optică.

Soluțiile de interconectare furnizate prin intermediul retelei metropolitane utilizeaza o infrastructură ce asigură puncte de prezență în practic toate zonele municipiului Bucuresti. Transmisiunile sunt asigurate de echipamente tip DWDM Alcatel-Lucent sau ADVA, din gamele WaveStar si
Metropolis, cu o capacitate de multiplexare și transport SDH de 2 Mbps-2,5 Gbps, ETH 100 GbE sau FC 16GbE.

Rețeaua astfel implementată permite o gestionare centralizată, asigurând un SLA de 99,9%. Topologia retelei este redundantă inclusiv la nivelul centrului de operare și permite furnizarea de servicii variate, de la topologii multilocatii complexe si protejate, la simple legaturi fara protecție punct-la-punct, cu capacități diverse. Se pot deasemenea închiria servicii “dark-fiber”.

Compania operează o retea proprie de FO cu acoperire practic integrală a Bucureștiului și prezenta pe întreg cuprinsul țării prin intermediul partenerilor. În capitală rețeaua este conceputa ca o structura multi-inelară ce asigură redundanța traseelor fizice.
Peste 85% din totalul traseelor sunt în prezent subterane, activitatea de transformare a traseelor aeriene în trasee subterane desfășurându-se în permanență.

Comments are closed.