+4021 316 1033
contact[at]anisp[dot]ro

IT&C SUMMIT: Securitate cibernetică, infrastructuri critice și noi tehnologii în afaceri, 8 mai 2019, Bucureşti

ANISP și RONIX s-au alăturat în calitate de Parteneri la #2019 IT&C SUMMIT Securitate cibernetică, infrastructuri critice și noi tehnologii în afaceri,  care va avea loc pe data de 8 mai 2019, la Hotel Pullman, Sala New York, Piața Montreal 10, București, sector 1. #2019 IT&C Summit este organizat de cunoscuta revista Newsweek și își propune să aducă la aceeași masă de dezbateri pe toți actorii implicați în siguranța cibernetică din țara noastră: Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, CERT–RO, companii care oferă servicii de securitate cibernetică și companii care folosesc astfel de servicii și pentru care protejarea în mediul on line are importanță strategică. Din partea ANISP va participa în calitate de Speaker dl Cătălin Cuturela, președinte.

În cadrul evenimentului se va discuta despre strategia digitală europeană post 2020, dar și despre inteligența artificială ca potențial pentru dezvoltarea afacerilor, comunităților și pentru îmbunătățirea calității vietii. Vor fi prezentate direcții strategice propuse de cele mai importante companii din domeniu și noi trenduri în serviciile de IT&C pentru business. Odată cu transpunerea în legislația națională a binecunoscutei Directive NIS, prin Legea 362/2018 privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și sistemelor informatice, toate companiile furnizoare de servicii esențiale pentru populație trebuie să reducă riscurile de atac cibernetic și să ia măsurile tehnice necesare. Iar aceasta înseamnă bugete mărite pentru investiții în sisteme și servicii de securitate cibernetică.  Dorim să oferim tuturor participanţilor prezenţi la eveniment informaţii despre obligațiile  pe care le au companiilor vizate de Legea 362/2018 privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și sistemelor informatice, care sunt proiectele şi tehnologiile potrivite pentru a fi implementate, dar şi cum se poate asigura cooperarea dintre mediul privat și administrație pentru ridicarea nivelului de securitate cibernetică.

Au fost lansate invitații de participare companiilor de utilități, transporturi, sectorul financiar, sănătate, furnizori de servicii digitale (piețe online, motoare de căutare online, servicii de cloud computing, hosting etc) și presei.

Accesul la #2019 IT&C SUMMIT se poate face în calitate de Partener sau de Participant.

Pentru înscriere în calitate de Participant este necesar să fie completat formularul de aici: https://events.newsweek.ro/itc-summit-2019

Pentru a deveni Partener al evenimentului, beneficiind de vizibilitate în cadrul dezbaterii prin realizarea unei prezentări, promovare şi posibilitatea distribuirii de materiale comerciale, contactați organizatorii la office@concordcom.ro

Comments are closed.